Satijnlint

Onbedrukt Satijnlint

ENKELZIJDIG SATIJN LINT met gesneden rand : BEL SATIN

Bel satin: het lint voor al uw decoratieve en bedrijfstoepassingen zoals het bedrukken met uw logo. Het Bel satin lint is één van de vertrouwde klassiekers.

Voor veel van onze klanten is dit gesneden satijnen lint Bel satin een vast gebruiksartikel, zowel onbedrukt als gepersonaliseerd met hun logo. Chocolatiers en bakkerijen gebruiken het lint om iets bijzonders te maken van hun chocolade- of zoetwaren verpakkingen zoals strikken om ballotins, maar bel satin wordt ook vaak gebruikt in bloemstukken en in de modebranche als labels aan kleding en ter versiering.

Bel satin is een basisartikel en heeft een bijzondere goede prijs-kwaliteit verhouding. U kunt kiezen uit meer dan 40 prachtige kleuren, elk jaar aangevuld met trendkleuren. Verkrijgbaar in 10, 15, 25 en 40 millimeter op rollen van 100 meter verpakt in een kartonnen afroldoos.


ENKELZIJDIG SATIJN LINT met geweven rand: PACKBEL

Het enkelzijdige satijnen lint met geweven rand heeft een luxe uitstraling door zijn hoogwaardige glans aan één zijde en is verpakt in een handige afroldoos. Dit lint is uitermate geschikt voor vele verpakkingstoepassingen en iedere gelegenheid. Dit basislint heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding en is leverbaar in 10 kleuren en in 10, 15, 25 en 40 millimeter op rollen van 100 meter verpakt in een kartonnen afroldoos. Het bedrukken van satijn lint met eigen logo of ontwerp is ook mogelijk.