Bedrukt Lint

U kunt bij ons lint laten bedrukken met een persoonlijke boodschap of uw bedrijfsnaam en logo. Het bedrukte lint geeft een persoonlijke uitstraling aan uw relatiegeschenk of cadeauverpakking.

Veel klanten die een persoonlijke verpakking willen hebben kiezen voor bedrukt satijnlint. Vaak zijn voor veel klanten de afnames voor bijvoorbeeld bedrukte draagtassen veel te groot. Dan is het bedrukte lint een zeer geschikt alternatief omdat dit al mogelijk is vanaf 500 meter. 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, al vanaf € 20,- per rol bij afname van 20 rollen ( rollen van ± 100 meter GRATIS in handige afroldoos )

Formaat 5 Rollen ( 500 meter)10 Rollen (1000 meter)20 Rollen (2000 meter)
10 mm€ 25,-€ 22,-€ 20,-
15 mm€ 28,-€ 25,-€ 23,-
25 mm€ 34,-€ 32,-€ 30,-
De Prijzen zijn per rol en 1 rol is ± 100 meter | De Cliché / instelkosten zijn € 25,- | Indien u liever een kleiner aantal (b.v. 1 rol) wilt bestellen neem dan even contact met ons op !

Bedrukt satijnlint

Het cadeaulint dat wij gebruiken voor het bedrukken is gesneden satijnlint ( Bel Satin) . Het satijnlint heeft als grote voordeel dat het relatief goedkoop is en perfect te bedrukken is. Wij hebben hiervan alle kleuren in het assortiment op voorraad in 10 mm , 15 mm en 25 mm . We hebben ook nog satijnlint (Packbel) met een geweven randje in dezelfde breedtes en voor dezelfde prijs, maar alleen in de standaard kleuren beschikbaar.

Packbel

Bel Satin Lint ( Bel Satin)

Bedrukt lint bestellen

Het bestellen van bedrukt lint is heel eenvoudig. U kiest eerst de breedte van het lint 10mm, 15 mm, of 25 mm lint. ( zie voorbeelden)

Bel satin Lint 10 mm bedrukt met Goud Metallic
Packbel lint Zwart
Packbel lint Zwart bedrukt met Goud metallic
Bel satin Lint 25 mm bedrukt met Zilver metallic

Dan kiest u het logo ( bestand uploaden) dat u wilt laten drukken of vult u de tekst in die u op het lint gedrukt wilt hebben. Als wij van u het logo ontvangen ( EPS en/of PDF bestand) dan krijgt u van ons een digitale proefdruk. Deze proefdruk dient u dan goed te controleren en bij akkoord gaan wij de linten drukken. 

LET OP: De bedrukking mag niet langer zijn dan 100 mm, de tussenruimte mag u zelf kiezen (bedrukking+tussenruimte mag maximaal 150 mm zijn)

Wilt u meer informatie over het bedrukte lint of heeft u nog vragen. Neem dan gerust even contact op met ons op. (Tel. 0413-369946)